keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Ihhahhaa, ihhahhaa, hepo hirnahtaa..

En oo ny muutamahan päivähän keriinny kirjootella ku on ollu niin kaikennäkööstä. Mutta uv oli ja meni, ei ny tokikaa niin mukavis merkiis, mutta onneksipa tuokaa ei oo ku kerran vuores. 

Tänään alootin neljän päivän lomituksen ilimajoella hevoostallilla, oikeen mukava ja leppoosa paikka ja kivat hopuset. Enimmäkseen suokkeja, ja minähän tykkään!

Usvan kans maastoolu on taas jääny, ku moon taas kipiänä! ei kuumetta oo, mutta kurkku on niin helevatun huonos kunnos. Mitää ei pysty syörä ja koko ajan polttaa ja pistää suuta.. tk:s hypätty ja käyty nieluviljelys, mutta tämon kuulemma joku virus enkä ny sitte saa mitää kuuria.. RAAH, ottaa sitte niin maan perkelehesti aivohon!! ja vaikka soitin viä hetki sitte tk:hin ja yritin sanoa että ku ei kukaa oo eres kattonu kunnolla tuota suuta niin ei siä mitää noteerattu, iesuksen pallopäät. Pitää kattoa, lähärenkö sitte ehtoolla 10 jäläkihin keskussairaalalle, jos sieltä sais jo jotaki apua.

Jarno tulooki sitte vissihin tänään, maanantaina musta sitte tuloo inttileski :< Ei kivaa, mutta onhan se hyvä että saa tuon armeijan ny pois alta niin on seki sitte vaivoosta. Ja jos meirän suhure sen kestää niin eiköhän se kestä sitte melekeen mitä vaan :) 

Loppuhun taas vähä kuvatuksia: 

Tälläänen kaveri mullon apurina tallilla, Ansu :)

Usvan vesikorveehin oli jäätyny aika taiteelliset rinkulat :D

Niinku mikkäki katsomorivit stadionilla..

Usvelolle piti ostaa uus sarepalttoo, ku vanaha alakaa olla parahat päivänsä nähäny. Ruskia Highneck ja fleecevuorellinen, eli mahtava retonki siis :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti