maanantai 9. tammikuuta 2012

Tyhjässä huoneessa

Tänään Jarno sitte lähti sinne Niinisalohon, ja ainaki se puolenvuoren inttileskeys alakoo. Tyhyjä on olo, vaikka tierän ettei se sinne asumahan jää eikä meirän suhure tähän pääty.. No, ei auta ku yrittää puksuttaa etiäpäin, ja toivoa että Jarnolla on eres kivaa sielä ja se saa kaveria :)

"Sadetakki sadesäällä, suksipari järven jäällä
Koko kevään suutelemme, heinäkuussa ymmärrämme
Paremmin jo toisiamme, kylmät väreet ihollamme
Tunnustamme rakkautta, silmät loistaen."


Tänään päästihin sitte pitkästä aikaa Usvan kans maastohonki, muutaman viikon loma takana ku moon pyöriny nuotten tautien kouris. Usvalla oli HIEMAN virtaa! :D Tunnin mentihin, ensi oltihin pellolla ja sitte käytihin välillä mettäs kiipeelemäs ja tultihin takaasi pellolle. Ravaalles tehtihin pysähryksiä ja volttauksia jos johonki suuntihin, sitte nostettihin muutamat laukat jokka tuliki oikeen hianosti :) Tuos ku oroteltihin jotta päästähän tien yli, vähä jänskätti jotta kuinka käy ku tuli lumiaura ja tukkirekka peräkanaa.. phah, ei tämä mitää piitannu! mutta ku tua mettänrannas oli kaks käpyä tiellä niin niilloli torahampahat.. >:) Oli tosi ihana maastoreissu! 

Entä jos tärkeimmät asiat tapahtuu tällä hetkellä
Kauneimmat kukat kukkivat juuri nyt liian lähellä
Entä jos kaikki se mitä etsit on sun edessä
Entä jos onnesi on nyt ja tässä valmiina ♥


Parin tunnin päästä otanki sitte hepsut tupahan, ja huomenna Virpi tuloo kuvaamahan mua ja Usvaa! ihanaaaa :) Toivottavasti oltaas eres hitusen erustuskelepoosia sitte x) Ny mun tekis mieli smurffilimsaa! 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti