perjantai 25. tammikuuta 2013

Tässä ja nyt

Hei, huudan kuin vastatuuleen.
Miksei kukaan mua kuule, vaikka olen tässä ja nyt.
Olen kuin ilma on kylmää.
Miksei kukaan minua nää, vaikka olen tässä ja nyt.


Olen jäänyt tyhjän päälle.
Vain näiden vuosien varjot kulkee perässä.
Eikö teillää oo mitään sanottavaa mulle, ennen kuin on liian myöhäistä.
 
 
Oon pitäny kunnon tauon tästä kirjoottamisesta, jotta ny jaksaa taas skriivaalla jos vain on lukijoota. Tällä hetkellä huimat 15 :D 
 
Tauon aikana on tapahtunu mm. seuraavanlaasia "muutoksia":
- Jarno kotiutu armeijasta siviilihin vuoren asepalaveluksen jäläkehen
- hain Ninon ylläpirosta takaasi ittelleni
- Usvan kans ollahan oltu paristi valamennukses
- Ajoin Usvalla ekaa kertaa!
- Jouruun jäärä sairaslomalle 3.1., kerkesin olla joululoman jäläkihin 1,5 päivää töis ku tallilla yks hevoonen rynni karsinasta mun yli ja mulla tuli jalakapöytähän laaja murtuma. Eli murtu periaattees "ristihin".
 
Ählämi ♥ ikävä jo lemmujen sekahan!

Nino the Lihapulla viilettää lettinsä kans :P


...on se joskus ollu laihaki... 

Usva toista kertaa kärryjen eres! Usvalla on ajettu viimeksi silloon joskus ennen ku sen ostin.. eli joku 2 vuotta sitte!

Ninskua vitsutti :<

Lenni hienoin ♥

Uusivuosi! :)

Tatsia oon käyny kattomas tasaasin väliaijoon sen ylläpitopaikas, ja viikko sitte kävin sillä ratsastamaski. Oli aika raikas ilima ja mentihin iliman satulaa :) 

Mun rakkaat ♥

Nino ♥

Hieno paappa 16v ♥

En ny rupia historoomahan tähän mitää mennehestä tauosta sen kummemmin, eilisestä valamennuksesta voin kyllä muutaman sanan kirjoottaa. Harjooteltihin asetuksia ja rentoutumista käynnis + ravis, ja Usva alakoo toimia kyllä yllättävän nopiaa siinä ja oli yhteistyöhaluunen! tunti oli raskas itte kullekki, mä olin hiestä märkä ja poni aiva naatti :-D riepu parka. 
Pari viikkoa sitte ajettihin Usvalla, ja pantihin vielä kärryjen perähän liinalla pulukka kiinni eli meitä oli 3 siinä. Ja tammahan veti! Korvat höröllä se porskutti menemähän! Harmi ku ei oo siitä mitää kuvia, mutta pulukka oli aiva puhki pohojasta reissun jäläkihin. :D

Sain haasteen Anskulta
Ja täs vastaukset! 
Tarkoituksena on vastata kymmeneen kysymykseen ja haastaa neljä muuta bloggaajaa vastaamaan samoihin kysymyksiin.
Haastan seuraavat:
- Satu Pauliina
- My So-Called Life
Kysymykset omien vastauksieni kera:

1. Miksi aloitit blogin pitämisen?
En oikeastaan eres tierä. Yks Virpi tätä mulle tais eheroottaa, ja siitä se sitte lähti. Ei toki aina oo niin säännöllistä tämä kirjoottelu, mutta.. :D

2. Oletko kilpaillut / Millä tasolla kilpailet?
Ratsastuskouluaikana kävin kaharet seuraestekisat, toiset Onni-ponilla luokassa 60-70 ja toiset Emppu-hevosella luokassa 40-50. Onnin kans oltihin muistaakseni kuurensia ja Empun kans neljänsiä. 
Usvan kans ollahan käyty seurakisoja ja parit harjootuskisat. Harjootuskisoos ollahan menty raviohjelma, sekä esteillä puomi-ristikko, 30-40 ja 50-60. Seurakisoos on kisattu ristikkoa, 40-50 ja kerran 50-60.
3. Kuinka kauan olet ratsastanut?
Ensimmääsen kerran kävin tallilla 4-vuotiaana. 5-vuotiaana kävinki sitte jo usiammin tunneilla ja siitä sitte viim. 7 vuotiaana kävin jo säännöllisesti. Lisäksi tein tallitöitä, ASUIN tallilla ja kävin kisoos kattomas tai olin kisahoitajana. Eli nyt hevoosharrastusta on takana n. 16 vuotta.

4. Koulu vai esteet?
Esteet! joskus kouluki on kivaa. ;D

5. Valmennus vai kilpailut?
Tämon paha, tämon paha.... kääk! :D emmä valitte kumpaakaa. Tai sanotahan näin, jotta ensi valamennus, sitte kilipaalut.

6. Poni vai hevonen? Perustele.
Mulle käy molemmat! Toki mä oon ollu aina sellaanen jotta mitä isoompi hevoonen niin sen ihanampi se on :D Mutta käytännös sei vaan aina oo niin.

7. Onko sinulla ollut hoito-, vuokra- tai omaa hevosta?
Kaikkia kyllä! hoitohevosina on ollu mm. lämppäreitä, yks welsh, lisää lämppäreitä, suokki... vuokralla on ollu shettis/russi-mix, newforesti ja 2 lämppäriä. Omana on suokki, lämppäri ja tilastoponi (shettis).

8. Oletko hypännyt maastoesteitä?
Kyllä, mä kävin Alavuren ratsastuskoulus aikoonansa rippileirin niin sielä. Ne oli kyllä niin mahtavia, etenki ku mulla oli viä usein estetunneilla hyvä poni alla! :) Usvan kans ollahan joskus mettäs hypätty jonku pienen puunrungon, puron tai ojan yli. :D

9. Lempihevosrotusi?
Suomenhevoonen! sitte tuloo shettis, lämpöönen, shire + muut työhevooset...

10. Korkein hyppäämäsi este?
Maastoesteillä lähempänä metriä. 

Ei täs sitte sen kummempaa, josko tästä nyt taas palailis tähän kirjoottamisen arkehen. :D
 
Öitä!