lauantai 31. joulukuuta 2011

Vuosi vaihtuu!

Hyvää uutta vuotta kaikille tasapuolisesti! :) mä otin äsköön hevooset tupahan, ku tää jo paukutteloo vähä väliä...
Mutta, kerrompas kuvin tähän mun tämänpäivän puuhat :) talli on tietty siivottu ja hepat hoidettu + ostin Usvalle uuren sarepalttoon :)


Tämmöösillä palttoolla ehtoolla mennähän :)

Ostin eileen tekokynnet, ajattelin kokeella jotta kuinka käyrähän...

...ja tulos oli ihan hyvä!


Ehtoon eväät :)

Näillä pitääs yritää jotaki taiteella.. :D

ja näistä valakkaalla mitä sitä ittehensä ripustaas :) jaa mitenniin mä tykkään että on paljo rannekoruja? :D


perjantai 30. joulukuuta 2011

Vauhtijuomaa!

Tättärää tättäräärää... Tänään on menny päivä aiva viuhahtaen. Tallinsiivous, heppakamojen karsimista, turhat heppakamat myyntihin, vintis pientä siivousta, kiitoskorttien viemisiä, kaupaskäyntiä, alkos soppaalua... ;D Ja ny kello on jo puoli yks ehtoolla. Tai yöllä.. x) Huomenna sitte koomajoelle ja rouvihin! aijjee ihanaa päästä tuulettumahan :) Mä imaasen tän sidukan lopun naamahani ja painun maata koirujen viekkuhun!

torstai 29. joulukuuta 2011

Hyvää yätä...

Tänään oon kyllä teheny taas kaikennäkööstä. Tallin siivosin perusteellisesti, lapioottin kolomisen mottia turvetta suojahan ja haravoottin pihaa. Sen jäläkihin siivosin vintin ja oon teheny konehella vähä hommia ja maksanu laskuja. Kirpaasi aika lailla pari hevoostarvikelaskua, mutta oli ne sitte ihana repiäkki lopuuksi ku noli maksettu :)
Pari päivää vielä uv:hin, meen näillä näkymin tosiaan sinne Kauhajoelle ja olis kyllä kiva päästä krouvihinki pitkästä aikaa päästelemähän vähä höyryjä. :) Huomenna sais olla kyllä kiva keli, mä haluan jo Usvan kans maastoolemaha!
Sain äsköön tehtyä tuan Ninon sivun, ja sain sähköpostihin vähä varsakuvia siitä ja pari hönöä vireota x) on se vaan niin hassu poni. Nymmä meen maata, hartioota särköö sitte niin rakkahasti. Mä pistän muutamia kuvia viä loppuhun: 

Mun unikaverit ♥

Köökin ikkunasta loistaa lämmin valo :)

Nino on pahis ja kuvitteli syövänsä Usvan!

Olis vähä mahkee. ;)

Haluaasin tällääsen satulalaukun, tämolis pirun kätevä ja pitääs satulan siistinä ku kopilla ollahan matkas :)

Kaikki satulat paikoollansa telineineen. Vasemmalla ylähällä on Usvan estepenkki, alahalla Tatsin yleespenkki ja oikialla ylähällä Ninon yleespenkki. :) 

 

Viimeesiä päiviä vierähän..

Ny on ollu pari mukavaa päivää ku Jarno tosiaan on ollu täälä. Se toi mulle iiiison läjän suklaata ja vähä siiteriä, sitte on mässätty sipsiä :P Tuos se viä nukkuu, mä oon laittanu hevooset pihalle ja ruokkinu ne. Tänään Jarno lähtöö kotia, mutta tällä tietoa mä meen sitte Kauhajoelle vähä uv:n viettohon lavvantaina. :) Suunnitelmis olis tänään tallinsiivouksen jäläkehen tyhyjentää eileen hajettu turvekuorma, imuroora vinttiä ja käyrä vähä kylällä hoitamas asioota. Eileen onneksi vaihrettihin Jarnon kaas jo petivaattehet niin ei oo sitä vaivaa, tuo tuplatäkki ku on vähä vaikia saara lakanootten sisälle yksin.

Eileen teetettihin vihiroonki ne kihilajaasten kiitos-kortit ja teetin pikkuusen hevooskuviaki + mulle ja äiteelle kalenterit koirien kuvista. Tänään ehtoolla mä voisinki sitte teherä tänne nuata puuttuvia sivuja, Ninolle, Tatsille ja Niilolle. Jaaa loppuhun taas kaikkia mun omaakivaa ;D 

Tälläänen kuva pääsi kalenterihin :D

Ja Niilon unikuvaki pääsi...

Kesällä Helsingin reissulta ♥

Nino irvisti mun kameralle :D

Aina ei torellakaa voi onnistua! :D

Ja viä pari kipalesta tälle päivää;

tiistai 27. joulukuuta 2011

Risteenin tuuli!

Tuo tuuli on taas yltyny aiva hirviäksi. Risteeni ku se hairoo autohonki niin lujaa :S Kävin äsköön vähä ajelemas, oli tarkootus kattella vähä mihinä olis hyviä turvenevoja ja Seatin mittarihin tuli tunnis reippaat 115km :'D Jarno soitti äsköön ja son tulos ny tänneee ♥ :) Mä voisin ny mennä vähä viä tallihin näpertämähän kaikkia hetkeksi aikaa. Hain tänään myös kokeeluhun Usvalle suoran kumikuolaamen, viä ku olis keliä lähtiä rattastamaha. Muutenki oon saanu tänään hyvin tehtyä kaikennäkööstä, hoirettua asioota jne. Aamusta heti siivosin laituumet tallin jäläkehen :) Loppuhun taas vähä kaikennäkööstä kivaa ;D


Aina ei voi onnistua ;D


Rrrrrakaas! ♥

Mun menopeli ja kartanlukija :) Seat Cordoba -00 (justihin vaihrettu moottori joka on -96) 1.9 SDI 


Ja kaikista parhain; TAISTELUJASKA! :D

maanantai 26. joulukuuta 2011

Tuulen tuomaa...

Tuo tuuli ei meinaa millää rauhoottua, hevooset on erelleen tallis.. Lenni ei meinannu tarjeta käyrä pihalla asioomas :D Jouhikorujen teko jäi vielä, ku valittihin äireen kans kuvia kihilajaasten kiitoskorttiihin (kyllä olemme ajoissa asialla... XD) Ny me mennähän käymäs mumman tykönä, toivottavasti tuo tuuli ny heltiääs jotta sais laittaa hopuset pihalle.. ei oo kivaa pitää niitä talliskaa koko päivää! 

Nii mietippä sitä!

Myrsky repii puita, taivas ei salamoi...

Eilisehtoo kulu Eeville ammana olles, iliman mitä ongelmia :) Eevin nukkues kattoon muutaman jakson Lemmen viemää ja oon ollu aamuyöstä puoli 4 kotona. 
Nyt aamu on kulunu tuvas istues, täälon niin hirviä myräkkä. Tuuloo niin lujaa jottei tierä kauanko viä laurat pysyy tuvanseinis kiinni.. hevoosekki sai jäärä tupahan. Oli meiningis tänään Eeviä rattastuttaa, mutta taitaapa seki homma sitte jäärä. :( Onneksi Jarno tuloo tänään!
Mä voisin ny ottaa ja väkertää vaikka uuren jouhikorun, vähä paksumman ja vaikka Tatsin jouhista. Tai sitte teherä vaan sellaasen nirunarun minkä saa sitte laittaa roikkumahan johonki, jos sen veis sille sen entiselle omistajalle samalla ku ajeluttaas tuon joululahajan sinne (canvas-taulu Tatsin kuvasta). 
Lisäsin Usvan sivulle vähä kuvia, ja voisin teherä ny Tatsille, Ninolle ja Niilolle nuo omat sivut. Teen kyllä Jarnostaki ;D
Täs vähä taas fiilisteltävää;




Ps. Jarno vähä puhu, jotta tänään mentääs Koskenkirkkaasehen. Olis kyllä ihana päästä vähä tuulettumahan!

sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Pari videota

Ensimmääsenä pyyrän anteeksi vireootten niin hyvää laatua!
 
 Usvan kans mentiin ekaa kertaa ristikkoa 7.9.11. Usva ei oikeen tajunnu mikä tämän homman nimi on :-D


  Usvan laukannostot 7.9.11

Tuloksia askartelusta!

Mä ny sitte sain askarreltua paskarreltua tuon jouhikorun, ja tuli ihmeen hyvä! ei mitää suurempia ongelmia tullu tekemises! Usvan jouhista tein, palmikoirun. Heitin muutaman helemenki sinne sekahan. :) Tästä on hyvä aloottaa, ei tullu eres kirosanoja tuon tekemisen aikana! :D Täs vähä kuvia; 

Täs vähä värkkejä ja koru punottuna...


Koru valmis! :)

Huomatkaa Usvan raidat ;)

Tällästä

Noniin ny oon saanu tehtyä Usvalle ja Lennille jo nuo omat sivunsa. Kiitos Virpi, mä käyn varmasti hermoolle ku oon ihan urpå tämän kaas  :--D Ny mä ajattelin alootella nuota jouhikoruja, jos kokeelisin teherä sellaasia. Mullon tuos ny Usvan ja Tatsin jouhia, mutta ensi kokeelen Usvan karvoosta teherä ku niiton enemmän.
Samalla kuuntelen hyvää musiikkia, mm. Suvi Teräsniskaa ♥

Diipadaapa!

Innostuun ny sitte Virpin innoottamana aloottamahan tän blogin, saa nähärä saanko ylläpirettyä tätä kauemmin ku kaks päivää :D ei oo tarkootus ny mitää varsinaasta päiväkirjaa pitää, mutta kaikennäköösiä juttuja tänne varmahan kirjoottelen ja laittelen kuvia.. :) Kommentoora saa! :) Alhaalla on vähä kuvia musta ja mun suokkitammasta, Usvasta.

                                          
                                     Usva ja minä esteillä, kolmatta kertaa hyppäämässä :) este 75cm

                                          Usva ja minä kesällä kenttätyöskentelyssä :)
                                          Usva usvassa :) ensimmäinen aamu uudessa kodissa Koskenkorvalla.
                                          Usvan kanssa sänkkärillä :) Lokakuu 2011