sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Se tunne, kun et riitä.

Perjantaina kävi mun rakas toverini Riikka ratsastamas Usvan, menin mä vähä sitte lopuksi mutta käsi oli sitte aika kipiä ehtoolla. Ensi irtojuoksutettihin ku oli niin virtaa, sitte Riikka teki käyntityöskentelyä ja hyppäs vähäsen.


75cm :) 



Lauantaina oli tallin pikkujoulut. Me käytihin ensi Marin kans Joltsulla ja Usvalla maastos, oltihin melekeen 2 tuntia :) päästeltiin yks suora ihan täysiä, Usva ei meinannu millää mennä laukkaa vaan halus näyttää ravurinlahjansa ja päästeli juosten ku Joltsu meni täyttä laukkaa rinnalla :D Mutta oli kyllä kivan virkistävä ja vauhdikas reissu, vaikka sitte ku käveltiin niin Usvaki meni hienosti ihan vain pitkillä ohjilla löntystellen :) mikä on siis harvinaasta Usvalla maastos! 

Tallilla vielä kentällä otin parit laukannostot ja sitte alakooki jo tulla pikkujouluporukkaa, jotenka valamisteltihin hevooset irtohypytyksehen. Kaikki hepat meni hienosti, Usvaki päästeli sitte 90cm kepiästi :) 

Hepat jäi tallihin ja me naikkoset mentihin tupahan evästelemähän ja herkuttelemahan, voi nam mitä kaikkia ihania sapuskoja olikaa tuotu! Siitä sitte pikkuhiljaa hivuttauduttiin saunakämppään kuuntelemaan musaa, saunomaan ja pelaamaan aliasta ja yhtä juomapeliä :D Siinä meni aika tosi kivasti, ainut vaan että mä en ollu kerinny syörä päivällä ja oli ollu jonkumoosta vitutusta 2 päivää niin alako särkiä päätä eikä tietenkää särkylääkkehiä mukana. No puolitaöin muut sitte lähti baarihin niin mä tulin kotia ja suoraa särkylääkepaketin kautta maata. 
Sain nukuttua suht hyvin, toi vitutus kyllä vaikutti siihen etten meinannu sitte millää nukahtaa ja heräsin muutamia kertoja yön aikana. 

On ollu koko viikonlopun paha mieli ja itkuunen olo, tänään etenki tää päivä on menny kyllä niin itkuusis merkiis. En ny sitä tänne rupia kirjoottelemahan, ei sitä taas tartte kaikkien tietää miks. :| 

Tää kuva kertoo sen miltä musta tuntuu, eipä siihen sen enempää sanoja tarvita. 

Tää postaus jäi ny vähä vaisuks, en kyllä tiä poistaasko vain suosista koko blogin. 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti