tiistai 24. huhtikuuta 2012

Järjen ääni

Dodii, pari päivää taas väliä kirjoottamisesta.. Maanantaina ei ollu mitää kauhian erikoosta, käytihin äiteen kans koirien kans vähä ajelulla ja juoksuttelemas niitä vapaana agilitykentällä.. ei sen kummempaa sille päivälle. 
Ehtoopäivällä ku tyhyjäsin turvekuormaa niin huitaasin vahingos ittiä tarikolla jalakahan ja yks piikki meni aika syväätte oikiahan pohkeesehen : / pitää käyrä tk:s varmahan ja olis hyvä uusia samalla jäykkäkouristusrokotus.
Vinttiki tuli siivottua perusteellisesti ja laatikoota kollattua, turhia tavaroota lenti menemähän.
Ehtoolla hevoosia tupahan ottaes Usvalla oli mulle ylläri, ei mikää kiva.. sen jalakatulehrus oli uusiutunu. Pari viikkoa sitte sillä ilmeni takases nestettä, kuumotusta ja se ontu tosi pahasti. Sain sille kipulääkettä, Metacamia, jota riitti neljäksi päiväksi. Lääke alakoo vaikuttaa jo toisena päivänä ja parantuminen näytti vauhrikkahalta ja hyvältä. Joka ehtoo oon kylymänny sen jalaat ja laittanu yhyristelmäpintelit yöksi takasihin. Ny se tosiaan sitte uusi, pitää siis uhurata toinenki 70e ja ostaa uus kipulääkes.. Ei sillä, oon kyllä valamis teköhön mitä vain jotta Usva paranoo :( ♥

Tänään on sitte ollu tälläänen ihan suht ok päivä, aamulla hoirin hevooset ja siivosin tallin, kuvaalin vähä myyntijutskuja ja kävin sitte puoliltapäivin terapias. Siä meni ihan hyvin, jäi taas helepottunu olo käynnistä. 
Ehtoopäivästä käytihin Riikan ja Windyn kans tunnin lenkki, mentihin ihanilla peltoteillä kivan selekiäs ilimas ja nätys maisemas :-) Pistän loppuhun kuveja sessuusta. 

Vielä 3 päivää pitää orotella jotta Jarnorakas pääsöö lomille.. mä sitte inhoan orottamista, höh.. Mutta onneksi loma kestää sitte tiistaihin asti =) ♥
Huomenna pitää mennä ääsjoelle työkkärihin ku sinne oli varattu mulle joku aika.. []{€$£@"#¤%&/, kiinostaa!

Torstaina ehtoolla onki sitte Kauhajoella koirien kans Kiva Koirakansalainen -testi. Ilimootin molemmat koirat sinne, saas nähärä kuinka käy! son sellaanen ihan perustesti, pitää istua, mennä maata, pysyä paikalla, tulla luokse kutsusta ja sitte kattotahan mm. mitenkä koira reagoo vieraasihin ihimisihin. Kerron sitte kyllä miten meni :-)

Niin joo, viime viikolla ilimootettihin koirat kahtehen ryhymänäyttelyhyn, ensimmäänen on 5.5. Kauhavalla ja toinen 6.5. Pietarsaares. Kauhavalle lähtöö molemmat, Pietarsaarehen Niilo ja Lenni tuloo vain turistiksi :) 
Sitte näyttelyn jäläkehen tuolloon sunnuntaina 6. päivä me mennähän Elinan kans Takalan Tallille Vetelihin, sielon Kari Vepsän hevooskurssia. Mä orotan sitä niin innolla!

Sanokaa muuten jos ottaa pattihin ku mä kirjootan murtehella tai jos on epäselevää tekstiä tai jotain! :) 
Ny niitä kuveja; 

Pojat nuunaa samaa kiveä :-D

Niilo vauhris!

Ja Lenni pomppaa :)

.. Niilo pomppaa..

Lenni loikkaa muurin yli

Niilo näyttää aiva hevooselta :D

Lenni peltotiellä, "wanaha kuwa" :)

Windy! ♥ ja hullunilime :D

Windy paimentaa Lenniä...

Niilo A:lla :)

Lenni renkaalla :)

Lenni spurttailee :)

Lenni ja Windy ♥

Siinä ne kulukoo rinta rinnan :)  

Hei olen iloinen Lenni ♥ ♥

Lenni ja Windy :) ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti