keskiviikko 8. elokuuta 2012

Kyynel vierii, putoaa

Taas on kulunu aiva kiitettävästi aikaa erellisestä kirjootuksesta. Joo o, en tierä pitääskö tämä koko blogi heivata puohon ku tuntuu jottei tätä kukaa lue ja ku niin harvoon kirjootan :D

Täs on ny tapahtunu vähä kaikenlaasta, mm. alootin atrialla painepesijän hommis. Ihan suht ok hommaa, mitä ny työajat vaan aika persiistä ja eileen mulla sitte meni selekä, tänään kävin lääkäris ja sairaslomaa loppuviikko = seläs revährys. Ja kyllä, voin kertua jotta on se kipiä.

Sunnuntaina Usva muutti toiselle tallille, lähemmäs meirän kotia. Mullon ny sellaanen 4-5 km matkaa tallille, jotta voi pyörälläki kulukia :) aiva mahtava paikka, pääsi suoraa vihiriälle (siis ensimmäästä kertaa tänä vuonna, ja ny on kuitenki jo elokuu!!) löytyy kenttä ja estekalusto, kivat maastot sekä kaikenlisäksi kivaa porukkaa! Oon niin onnellinen nyt Usvan puolesta.

Tänään Satun kans irtojuoksutettiin Usvaa kentällä ja pikkuusen irtohypytettiin, mä aiva orotin jotta sieltä tuloo kunnon rallit mut mitäs sontaa vähä piehtaroontia ja yks pieru, soli siinä.. :D
Sunnuntaina olis kurikas Gymkhana kisat, ny pitääs vain päättää että meniskö kuvaamaan vai ittekki kisaamaan. Olis kiva mennä kokeelemaan, mutta toisaalta olis kiva vain kuvaallakki pitkästä aikaa. Hmm. :D Voi olla jotta mä kallistun ittekki osallistumahan. Jos niin sattuu, niin pistelen kyllä kuvia sitte jos sielä joku kuvaamas on.
Tähän välihin voisin ny pistää Usvasta kuvia tältä päivältä:






Ja kiitos vielä tosiaan Satulle avusta, mun hoviavustaja ;-D 
Huomenna olis ohjelmas ajelemista sinne sun tänne; meen kattomahan Ninoa jalasjärvelle, sieltä ajan käymäs Korvalla ja ehtoolla vielä Usva koppihin ja kopin kans toiselle tallille, ja sielä mennähän maastohon. Kiirettä pukkaa siis, mikä sairasloma?

Josko sitä menis kerranki nukkumahan ennen ku kello on yli puolenyön.. 
Loppuhun kaikkia järkeviä kuvia mitä oon löytäny :D 










Terveesiä lenkiltä :P

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti