sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Et tiedä miltä minusta tuntuu, et tiedä tietä menneisiin

Perjantaina kävin siis verikokehis, tuloksia saan soitella tuos alakuviikosta. 
Sitte kävin vähä kuvaalemas koiruuksia, mentihin Lennin kans Järvikylähän rallittamahan sänkipellolle :) 

"Sinkoa sä tuonne niin mä kaahaan tänne!"

Lenni pienen kielensä kans :D


Kermaperseet ;)

Nuppu ♥ Lenni

Lempi :) 

Ku tulin kotia, niin ei menny kauaa ku Jarnoki tuli sitte lomille. Jarno lähti pian töihin, ja mä menin tallille vähä touhailemaan ja istuskelin sitte kotona. 

Lauantaina mentiin sitte Dimonan tallille kisoohin, mentihin ristikkoluokka ja 30-40cm. Molempihin ratoohin oon tosi tyytyväänen! Usva meni hienosti laukas esteitä, ja kuunteli muutenki tosi hyvin mua. Ristikosta 8vp, ruusuke ja tsemppiruusuke :) Toisesta luokasta 4vp, kakkamaasesti viimeenen este alas. 
Siä oli kauhiasti hirvikärpääsiä, Usva meinas seota aiva täysin :D Molemmista luokista 4.sija.
Ehtoolla mä sitte mietiin jotta pitääsköhän piruuttansa ilimoottaa Usva vielä sunnuntaille, 50-60 luokkahan. No, mä ilimootin hetken mielijohteesta meirät sinne, ja tuli iloonen vastaus tervetulo-toivotusten kera.
Illalla me sitte mentihin Teuvalle Kaarihoville kattohon Stigiä ja Yönpoltetta. Oli kyllä ihan kiva päästä vähä tuulettumahan välillä, ärsytti vaan ku soli ikärajatoon keikka niin siä oli kaikkia 10v tenuja hillumas... Meno oli niinku kasino-lastentarha sekootukses. 
Mutta muuten oli kivaa, en ollu mihinää yltiökännis vaan ihan sopivasti huppelis =) 
Mitä ny sitte kotialähties parkkipaikalla tuli pienimuotoonen tappelu joittenki isojokisten muulien kans... muistona siitä mustelma reides ja oikianpuolen solisluun alle on pistäny eilis illasta asti, ku joku jätkä kokeeli siihen nyrkkiänsä. Eileen oli viä hengittäminen vaikiaa, onneksi ny pystyy sentäs hengittää. Ääniki tuli aamuhun mennes takaasi :D 

Tänään oltihin tosiaan sitte viä kisoos, ja rata meni yllättävän hyvin!! olin tosi tyytyväänen, harmillisesti taas viimeesellä esteellä purotus :/ mutta hienosti Usva meni, nyt oli vähä parempi keli ku eileen, ei satanu ja oli vähä tuulista niin ei ollu mitää ötököötä! 
 Sijootuttiin 5/10. Happyhappy :))



Kuvista kiitos Lauralle!

Tänään Jarno lähti sitte takaasi sotimahan, mutta se tuloo onneksi jo keskiviikkona takaasi ♥ Kiva ku ei oo pitkä, yksinäänen viikko eres. 
Huomenna mullon heti aamusta terapia ilimajoella, Lennin otan mukahan ja käyrähän korvallaki sitte rallittamas Niilon kans =P 
Mullon ollu maha kipee koko päivän, mutta ny heleppas ku hörppäsin vähä mustikkakeittoa. 
Täs on pari tuntia jo ollu sellaanen fiilis että vois hypätä kaivoon, joten tairan suosista poistua näppäämistön äärestä... Kaakaolle ja maata, heikää ny.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti