tiistai 24. heinäkuuta 2012

Et tiedä tietä menneisiin

"Sä sanoit kyllä tietäväsi
Miltä minusta tuntuu nyt
On suakin kolhinut elämäsi
Ja muistat illat nuo itketyt
Mutta tiedät vain itkusi omat,
Muistot haalenneet, hahmottomat,
Etkä tulla voi öihini yksinäisiin
Siis älä ikinä sano niin."

Näin. Oon taas miettiny syntyjä syviä näillä hiirenpaskan kokoosilla aivoollani. Mitä varte mä näen aina niin vammaasia unia, mm. Jarno jättää mut, Jarno pettää mua, Jarno kuoloo... vaikka mitää näistä ei oo tapahtunu eikä tarvisi murehtia tuollaasia?! Hohhoijaa.
Tänään mä sitte alootinki kunnon dieetin. Haluan jo erohon tästä saakelin uimarenkaasta ja liikakiloosta. Joo mä tierän että olis pitäny jo ajat sitte teherä jotaki, muttei oo saanu aikaaseksi. Mä oon kyllä hyvän aikaa jo vältelly heseä, mäkkäriä, grilliä jne. ja oon kyllä huomannu jotta ku niis ei vaan käy niin ei tee mielikää. Samoon karkkia ja suklaata oon onnistunu jo hyvin jättämähän. Viä ku sais noi sipsit jätettyä. :P Tsempit mulle. :-D

Tänään olis ohojelmas tuvan siivousta, Lennin pesu, auton imuroonti ja tallilla isoota siivousta. Lennin kans vois käyrä pienen lenkin, ny ku sen tassuki alakaa olla paree. Käytihin viikko sitte ell ku se ontuu oikiaa etusta tosi pahasti, siä oli joku tulehrus. 
Ajattelin kans jotta jos ei oo kovin kökkö keli niin meen ehtoolla pyörällä tallille. Ny kyllä näyttää vähä köppääseltä tua sää, toki Forecan mukahan ei pitääsi sataa..

Nymmä hinaan itteni tästä ylös ja rupian touhuamahan! 
Ps. kuvauskeikkojaki olis ihan kiva saara...
Pps. Tsempatkaa mua hirmupaljo jotta saan pirettyä itteni kuosis nuoren sipsien osalta! :D



maanantai 23. heinäkuuta 2012

Kyllä voi vastustaa!

Aaargh mä oon pitkästä aikaa niin raivona ettei tosikaa.. kaikki asiat vastustaa niin lujaa! mikää ei onnistu, kaikki menöö pain puuta ja plaah..
Tekis vain mieli karaata jonnekki niin että sais jättää kaiken paskan taaksensa.


Kaikesta paskasta huolimatta oltihin Usvan kans eileen seuraestekisoos Kurikas Myllykyläs, mentiin ristikkoluokka josta 4vp ja 50cm josta 8vp. Ristikkoluokas Usva meni omanpään mukaan jonku ihan ihme voltin, ja 50 tiputti kaks. Tuota ihmettelen, että aina jos on erikoiseste tai okseri, niin ei tiputa mutta jos on normaali niin ne molemmat se tiputti. Ne on takajalat mitkä tiputtaa. Se varmaan luuloo että jos on kapiampi este niin ei tarvi ottaa takajalakoja mukahan toiselle puolelle?? :D Mut muuten meni hyvin, ja mehän vasta harjootellahan, ollahan niin alakutekijöös :) pikkuhiljaa mäki alan päästä kammostani erohon (näis korkeuksis ainaki.. :D) Kaikenkaikkiaan mulle jäi ihan ok mieli, kopitukset suju hyvin ja ite pystyin olemaan suht rentona :) Lisäksi Usva täytti eilen 12v! ♥

Viikonloppu meni miten meni, käytiin mökillä pyörähtämäs saunas ja uimas sekä kävin Usvan kans kylällä maastoilemas. :D 
Oon teheny täs ny pari pyörälenkkiäki, josko tuo kuntoki alakaas joskus nousta. Tänään täytin poliisikoulun hakupaperia ja hommasin työtoristukset kasahan, viä pitääs kattella peruskoulutoristus ja käyrä optikolla hakemas näkötarkastustoristus. Sitte ku ne o kasas niin soitto poliisiasemalle ja haastatteluaijan varaus.

Tänään mulle soitettihin Atrialta, oon joskus keväällä hakenu sinne kesätöihin ja tänään tosiaan tuli soitto et vieläkö kiinnostais. Huomenna haastatteluhun. Olis kyllä kiva välillä teherä jotaki kunnon työtäki, ettei vain istumista ja kerran vuores joku kuvauskeikka.
Oon vieny kauppojen seinille nuota valokuvausilimootuksia, ja monesta on revitty numeroota, silti vaan ei oo kukaa soittanu. Parista kaupasta on taas revitty kiusallansa koko ilimootus, ja aina ku on vieny uuren niin ei oo menny montaa päivää ku on taas se revitty. Joskus pari vuotta sitte mulle soitti joku teinilissuporukka että voinko mennä kuvaamahan niiren mursuja -_- hehheh, kyllon hauskaa. 

Mua kyllä nakertaa ny niin jotta voisin haukkua seinätki vaakatasohon. On täs lähiaikoona ilimenny sellaasiaki tapauksia, jottei oikiasti olla kaveria, ei vastata viesteihin ja hyvä ku nähäres päivää sanotahan, mutta kas kummaa sitte ku tarviis apua tai jotain niin silloon kyllä ollahan kaveria. Mä pistänki tähän yhyren mietepätkän, minkä löysin netistä:

"Minä olen kyllästynyt olemaan kiltti.
Minä olen kyllästynyt yltämään ihmisten määrittelemiin mittoihin ja kelpaamaan vasta ne täytettyäni.
Minä olen kyllästynyt olemaan muille mieliksi, vain jotta muut olisivat tyytyväisiä.
Olen kyllästynyt kieltämään omat tarpeeni ja oman onnellisuuteni. Olen kyllästynyt siihen, että minua pyrkivät neuvomaan ihmiset, jotka eivät minua edes pohjimmiltaan tunne vaikka niin luulevat.
Olen kyllästynyt siihen, että toiset tuntuvat tietävän minua paremmin mikä tekee minut onnelliseksi.
Tämä elämä on minun, tämä sydän on minun, minä tiedän miten se sykkii, sillä se sattumoisin on minun rinnassani 24 tuntia vuorokaudessa, eikä kenelläkään ole varaa tulkita sen lyöntejä, paitsi minulla.
Kiltteys on raskasta.
Olla rakastettu ja hyväksytty sellaisenaan, se on ihmisten
keskuudessa harvinaista kun kovin usein kaikesta täytyy maksaa. Mikään ei ole ilmaista...
Minä olen vain se mikä olen, oma itseni ja jos en sellaisenani kelpaa, sille ei voi mitään.
En aio ostaa kenenkään hyväksyntää!"

Tuo on kyllä niin totta ettei mikää oo! 
Näihin ajatuksihin mä lopetan tämän postauksen ja painelen tallille kalakittemahan seiniä ja hoitamahan Usvan. Jos tosiaan tuloo jotaki toivepostauksia mielehen, saa eheroottaa.

Näin meillä :DD



 

lauantai 14. heinäkuuta 2012

Kimpale kultaa

Aurinko paistaa vihiroonki! kyllä sitä vettä ny jo tuliki aiva tarpeheksi :-| 

Toissapäivänä kävin kuvaamas kaverin tilastovarsaa, emä on puoliverinen ja isä on suomenhevoonen/tinker-mix. Tammavarsan nimi on Oona, ja se oli kyllä tosi komia. Liikkehetki jo tosi mahtavat :) Luonnetta tältä akalta ei kyllä ainakaa puutu yhtää! Näis kuvis se on 3viikkoonen. 







Tänään käytihin Lennin ja koirakaveri Nupun kans heittämäs talaviturkit, kyllä ne nauttii :-) Päästelivät ku päättömät kanat ja hiekka vain pöläji! Kotona Lenniä orotti nam-niin-herkullinen-sääriluu, sitä se tuos mussutteli ja ny se on vetäny sikeitä hyvän aikaa :-) 

Äsköön tulin tallilta ja ny pitääs imuroora auto. Jännä homma jotta son aiva hiekas ja karvoos, aiva niinku sillolis viety kahta uitettua koiraa. 
Tupaaki pitääs vähä siistiä. Ehtoolla oon näillä näkymin sitte kuskinhommis, eipä siinä, mukavaa pitkästä aikaa vähä kuskaalla immeesiä (jokka pelekää kuollaksensa olla mun kyyris) :-D 
Muttajoo, mä sitte taas kirijootan joskus kymmenen vuoren päästä.. voisin kopioora tähän muutaman vitsin tuosta mun etelä-pohjalaasesta vitsikirjasta, jottei jää niin köppääseksi tämä kirjootus. Oon lukenu tuota kirjaa taas ja hekottanu veret silimis tää yksiskeni :-D 

"Eräs äitee uskoo olevansa raskahana ja kävääsi Lapuan kunnanlääkärin vastaanotolla. Lääkäri tutkii, mutta sanoo:
- Että te raskahana oo, ilimavaivoja ne vain on.
Muutamien kuukausien jäläkehen nainen synnytti kuitenki kaksooset. 
Pariskunta oli kävelyllä kaksoosten rattahien kaas ja sattuu kunnanlääkäri tulla vastahan.
- Saakos kattua tuonne vaunuuhin, mitä sielä oikeen on?
Tomera rouva sanoo ilikikurisesti:
- Mitäs siälä, pari pierua vain myssyt pääs."

" Lapsilla oli koulus luokkakuva ja opettaja kehootti kaikkia tilaamahan luokkakuvan: 
- Ajatelkaa, kuinka kivaa on isoona kattella ja tuota kuvaa ja sanua, tuo on se Maija, joka on lääkäri ja tuos on Miika, joka on metsuri.
Takarivistä kuuluu ääni:
- Ja tuos on opettaja, son kuallu."

"Jalasjärveläänen isäntä oli ostanu kaupungista pullon viinaa. Mies käärii pullon sanomalehtehen, ennenku lähti linija-autolla kotia. Kuinka ollakkaa pitäjän pappi istuu isännän vierehen autos ja kyseli uteliahana:
- Mitäs tuos paketis on?
- Sielä on vaan joku kartta.
- No mutta mun mielestä se hölskyy, pappi väitti.
- No sehän onki merikartta, isäntä tuumas."

"Vaimo marmatti miehellensä:
- Moon kurkkuani myören täynnä, jotta kaikki mitä me yhyres omistetahan, on sun puhees aina yksin sun. On sun taloo, sun autos, sun kesämökkis... Mitä sä muuten sieltä kaapista kaivat?
- Meirän kalsaria."

Näihin nauruuhin on hyvä lopettaa tältä istumalta :D ny sitä autua siivuamahan!
Lopuuksi viä pari kuvaa uintireisulta!







Meirän Monsku :)

torstai 12. heinäkuuta 2012

Nöf nöf nöf nöf nöf hii! :-)

Tittirii, ny on pakko kirjootta viä näin myöhälle, jottei ny vaan taas tää kirjoottelu jää pois päiväjärjestyksestä! 

Oltihin Usvan kans 4.7. eli viime viikon keskiviikkona seuraestekisoos Kurikas, mentihin 50cm ja saatiin nollarata! Parilla esteellä piti vähä murista sille ja kerran muistuttaa raipalla, että esteistä mennään yli, ei ali tai sivulta :D Ku viimeenen este oltihin ylitetty ja tajusin että puhdas rata tuli, oli vähällä etten nostanu käsiä ilimahan ja huutanu! olin niin onnellinen ja iloonen! 
Muitten mielestä tuo on varmahan aiva naurettavaa, ehkä joo, mutta mulle se on ihan sama mitä muut ajatteloo! jokaanen on joskus aloottanu jostaki! ja tämoli meille se hyvä alootus! Pistän postauksen loppuhun muutamia kuveja. 

Täs on sitte touhaaltu kaikennäkööstä ja monemmoosta pitkin viikkua. Heinätöitä tehty, tupaa siivottu ja lenkkeelty satehes piskojen välistä. Ny koittaaki sitte viikonloppu, mutta vietän sen yksin ku Jarno on kiinni Niinisalos. :/ Onneks näitä kiinniolovuoroja ei oo enää ku 12 tän seuraavan puolenvuoren aikana.

Oon ruvennu miettimähän tätä mun elämää. Mä haaveelin jo yläasteella poliisikoulusta, mutta se tyssäs sitte hyvin pian siihen ku sinne oli pituusraja, ja multa puuttu pituuresta 13 cm :D nythän ne on otettu pois ja oon nyt pari viikkoa miettiny sitä koulua päivittäin. Maanantaina kävin poliisilaitoksella komisarion juttusilla, ja ny pitääs sitte hankkia monenmoosta paperia ja ku ne on kasas niin sitte varatahan haastatteluaika. Että silleesti :DD

Sitte sellaasta oon miettiny, jotta onko jotaki toivehia minkälaanen postaus mun pitääs teherä? joskus joku heitti että tee varustepostaus Usvan varusteista. :D Eherootuksia?

Ja loppuhun kuveja. 




Tämä on estekisoosta 13.6 :)

Monsku ♥



Lenni ♥

Niilo ♥

Lenni röhönö :-)

maanantai 2. heinäkuuta 2012

Hellurei pitkästä aikaa!

Tää bloggaaminen on aiva jääny, en oo koko asiaa enää eres muistanu ja silloon ku oon sattunu muistaa niin en oo jaksanu vaivautua! Kuitenkin, monenlaasta on keriinny tapahtua. Muutin kuukausi sitte Kauhajoelle ja oon asunu siis 1.6. alaken avoliitos Jarnon kaas. Mukavaa tämon kyllä ollu, en karu :) 

Isona plussana on se, että Usvan kaas on menny kans hyvin! Oltihin 13.6. estekisoos, jotka meni ihan hyvin ottaen huomiohon jotta meirän ensimmääset kisat ja ollahan kuitenki viä niin kokemattomia :) Jokaanen on joskus aloottanu jostaki!
Mentihin 40cm ja 50cm, 40 -radalla Usva meni tosi hienosti ja muakaan ei oikiastansa jännittäny, mutta viimeeselle esteelle tultiin vissiin vähä liian hitaasti ja Usva kielti. 50 -radalla kumpaaki vähä aasitti ja tiputettiin 3 kertaa :D mutta ei se mitää, pääasia että jäi hyvä mieli ja molemmilla oli mukavaa :) 

Viime viikolla kävin kuvaamas elämäni ensimmääset koulukilipaalut, oli kyllä varsin mielenkiintoosta katteltavaa! Kuvia löytyy mun Kuvasivuulta
Ylihuomenna on Myllykyläs taas estekisat, johonka oon ilimoottanu Usvan :) mennähän 50cm. 
Viime viikolla oltihin vähä hyppimäs, ja meni pitkästä aikaa tosi hyvin! Usva oli maltillinen ja kuunteli hyvin, hyppäs rauhallisesti mutta varmasti eikä tiputtanu ku vain pari kertaa (yleensä niitä puomeja lentelee vähän miten sattuu xD) ja ensimmäinen kerta, ku mua ei peljättäny yhtää! olin tosi tyytyväänen ja hyvällä mielellä vielä pari päivää tuon jäläkehenki :) 

Mä oon saanu pari haastetta, kiitos Ansku! Ny mä niihin aion sitte vastaalla :) 
Ensimmäänen haaste; 
Säännöt:
Vastaa haastajan esittämiin 11 kysymykseen. Keksi sen jälkeen uudet kysymykset seuraaville 11 blogille ja haasta kirjoittajat. <- vastaan kysymyksiin mutta oon sen verran laiska, etten jaksa keksiä uusia kysymyksiä enkä haastaa ketään :D

1. Pahin moka millä sait itsesi tuntemaan hyvin noloksi?
- Hööm näitä on varmahan monia mutta nykypäivänä oon jo niin lupsakka jotten osaa juuri enää eres hävetä.. :D Mutta yks on varmaan ku yläasteella olles nukuun pommihin ja poljin iki-ihanilla- vaalianpunaasilla satiini yökkäreillä kouluhun... :D

2. Mitä onnellisuus sinulle merkitsee?
- Sitä etton oikiasti onnellinen, eikä vaan sano olevansa. Mulla on haaveena, että joskus vielä oon ihan oikiasti ja rehellisesti onnellinen.

3. Mikä on parasta kesässä?
- Lämpööset päivät ja aurinkooset aamut :) 

4. Mitä kauneus mielestäsi on?
- Luonnollisuutta. 

5. Oletko koskaan joutunut minkäänlaiseen onnettomuuteen?
- Mopolla 4 vuotta sitte. Olin kääntymäs asfalttitieltä kototielle ja mun takana tuli 2 autoa. Se perimmäänen oli juavuksis ja lähti ohittamahan, jonka seurauksena se ajoo mun päälle. 

6. Jos saisit kolme toivomusta, mitä ne olisivat ja miksi?
- Oma tupa, Usvalta kesäihottuma pois ja ittelle mukava vakityöpaikka :)

7. Mitä ottaisit mukaan autiolle saarelle selviytyäksesi siellä tietyn ajan?
- Jarnon ♥ se on mun suurin voimavara. Voisimmä lisäksi ottaa matkaradion ja vähä suklaata...

8. Mikä lastenohjelma oli/on suosikkisi? Miksi?
- Late lammas! son niin ihana, viäki joskus katton sitä jos sattuu olla tv auki ku se tuloo. Son niin hupaasa :D

9. Uskotko Jumalaan?
- Hmm. Kai.

10. Mikä on suurin pelkosi? Miksi?
- Pimiä on yks isoo peleko. Myös raiskatuksi tulemisen peleko on. Kummakkaa ei oo mitää mukavia asioota. 

11. Jos sinusta kirjoitettaisiin kirja, mikä sen nimeksi tulisi ja miksi?
- Jaa a hyvä kysymys... Ehkä sama ku tämän bloginki nimi, Pahalta Piilossa. Se vaan jotenki kuvastaa mun mielialaa useen.

Rakastan ♥

Ostin sivuohjat ja kokeelin juoksuttaa Usvaa niillä :)

Nino laitumella

Usva & Usva :)


Seuraestekisat 13.6. Kurikka

Seuraestekisat 13.6. Kurikka